Prop de 400 persones s'acosten al Teatre-Auditori per veure la crítica social d''Argelino'


  • Comparteix:

Escena d''Argelino, servidor de dos amos'

Escena d''Argelino, servidor de dos amos'

El popular actor Javier Gutiérrez s'ha posat a la pell d'un immigrant per representar sobre l'escenari del Teatre-Auditori un retrat molt dur de la societat actual en l'obra 'Argelino, servidor de dos amos'. Prop de 400 espectadors han vist aquesta obra que ha sorprès el públic amb un inici des de la platea i amb diverses incursions musicals interpretades pels mateixos actors.

Alberto San Juan ha adaptat el text de l'obra original 'Arlecchino, servitore di due padroni' per tal d'apropar-la als nostres temps, amb tots els fronts socials que hi ha oberts en aquest moment.

Javier Gutiérrez ha interpretat un immigrant que intenta sobreviure en una societat racista, masclista i classista,
Amb una escenografia austera, però amb un gran dinamisme de personatges, 'Argelino, servidor de dos amos' no ha deixat indiferent el públic de Sant Cugat, que sobretot, es queda amb el missatge que ha volgut transmetre l'obra.

Públic

Hi ha molta cosa simbòlica, no és fàcil de digerir. / A la majoria no ens ha agradat però no m'ha deixat indiferent. / L'actor principal és molt bo.


Aquesta setmana arriba al Teatre-Auditori Dagoll Dagom amb 'Aloma', una obra que es representarà dijous per escolars i divendres pel públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.