Els alumnes del Teatre la Unió demostren les seves capacitats amb l'obra 'Roberto Zucco'


  • Comparteix:

Escena de 'Roberto Zucco'

Escena de 'Roberto Zucco'

Els alumnes de tercer nivell dels tallers del Teatre la Unió han pujat aquest dissabte sobre l'escenari per posar a prova els seus coneixements amb l'obra 'Roberto Zucco'. Sílvia Servan ha estat l'encarregada de dirigir els alumnes que han donat vida a aquesta obra del dramaturg francès Bernard-Marie Koltès, on un assassí és capaç d'enamorar el públic. En total, una quarentena de persones s'han apropat fins el teatre la Unió per veure l'obra.

El resultat final és un recull de diferents escenes de l'obra 'Roberto Zucco'. Aquesta ha estat la primera vegada que ha pujat sobre l'escenari del Teatre la Unió l'obra completa, un text dramàtic que deixa entreveure la personalitat d'un home capaç de matar, però també de captivar el públic. Un dels professors del taller, Roger Casadellà, ha explicat a Cugat.cat el contingut de l'obra.



Roger Casadellà

És una obra que està formada per moltes escenes. L'obra està portada a l'extrem. Els personatges surten a escena saltant-se la presentació i el desenvolupament, entrant directament a matar.



La peça, que té un protagonista clar, Roberto Zucco, és també una obra coral, on tots els alumnes han pogut demostrar la seva capacitat interpretativa. Alguns dels actors descriuen així l'obra.

Actors

Aquesta obra podia anar bé per la quantitat d'aprenents d'actor que volien participar. De l'obra destacaria el fet què el personatge principal és un personatge molt dual. Té una vessant molt violenta però a la vegada pot arribar a enamorar a qui ve a veure l'obra


En total, una quarantena de persones han assistit a l'espectacle. Aquest diumenge al matí serà el torn dels més petits on 10 grups d'alumnes també tindran la seva oportunitat. I, a la tarda, arriba l'obra 'Terror i Misèria del Tercer Reich', de Bertold Brecht, que serà interpretada per un grup d'adults i joves dels tallers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.