Santiago Zannou, veí de Valldoreix, Goya al millor director revelació


  • Comparteix:

Santiago Zannou en el moment de rebre el Goya / imatge de rtve.es

Santiago Zannou en el moment de rebre el Goya / imatge de rtve.es

El director de cinema, afincat a Valldoreix, Santiago Zannou s'ha emportat el Goya al millor director novell per 'El truco del manco'. El film també ha recollit les distincions de millor actor revelació per a Juan Manuel Montilla 'Langui' i millor cançó.

Tres de tres. 'El truco del manco' ha estat una de les guanyadores de la nit en la 23ena edició del Premis Goya, emportant-se tots els guardons als quals estava nominada. El cineasta, veí de Valldoreix, Santiago Zannou s'ha alçat amb el reconeixement de millor direcció revelació amb una història de superació personal en ambients de marginació.

Per fer-ho possible, el realitzador ha comptat amb la col·laboració de Juan Manuel Montilla 'Langui', conegut per ser cantant del grup de hip hop La Excepción. 'Langui' s'ha estrenat a la pantalla gran aconseguint el Goya en les categories d'actor revelació i millor cançó, per 'A tientas'.

Santiago Zannou explicava així, abans de recollir el Goya, a Cugat.cat que 'El truco del manco' és una pel·lícula que parla de superar barreres.

Santiago Zannou

És una pel.lícula honesta que parla de superar barreres.


La pel·lícula guanyadora de l'última edició dels Goya ha estat 'Camino' de Javier Fesser que s'ha fet, entre d'altres, amb els premis de millor film i actriu principals i actor secundari per a Carme Elias i Jordi Dauder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.