'Dieta mediterránea', del santcugatenc Joaquim Oristrell, als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Oristrell també ha fet 'Inconscientes' i 'El amor perjudica seriamente la salud'

Oristrell també ha fet 'Inconscientes' i 'El amor perjudica seriamente la salud'

'Dieta mediterránea', del director santcugatenc Joaquim Oristrell, arriba avui al Yelmo Cineplex de Sant Cugat. Les sales de la ciutat també acullen novetats com 'Un chihuahua en Beverly Hills' i les nominades a l'Oscar 'El desafio' i 'El curioso caso de Benjamin Button'.

El cineasta, afincat a Sant Cugat, estrena 'Dieta mediterránea' on dibuixa un triangle amorós format per Alfonso Bassave i els televisius Paco León i Olivia Molina. Oristrell, que continua apostant per la comèdia, també s'encarrega de signar els diàlegs del film.

A Yelmo Cineplex també es pot veure una altra comèdia, 'Un chihuahua a Beverly Hills'. La pel·lícula és una producció de Disney que compta amb les veus de Jamie Lee Curtis i Plácido Domingo. Les altres novetats d'aquest cinema són 'El desafío' i 'El curioso caso de Benjamin Button' que concorren enguany als Oscars.

'El desafío' reuneix cinc candidatures amb el teló de fons de la crisi del Watergate. 'El curioso caso de Benjamin Button', amb 13 nominacions, està basat en un relat curt sobre un home que neix amb 80 anys i rejoveneix amb el pas del temps. El títol, protagonitzat per Brad Pitt i Cate Blanchett, també es pot veure a les sales Cinesa.

Aquestes sales també projecten 'An american crime', del director Tommy O'Haver. El film es pot veure, el proper dijous, a dos quarts de vuit i a les deu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.