La Fundació Laia Mendoza presenta el seu projecte solidari a l'Índia


  • Comparteix:

Voluntaris de l'escola Thau durant la presentació

Voluntaris de l'escola Thau durant la presentació

Una seixantena de persones han assistit aquest dijous a la presentació del llibre de fotografies de Pep Avila i el documental sobre les condicions de vida a la població índia de Vedathangal, on treballa la Fundació Laia Mendoza. La presidenta de l'entitat, Eva Ricart, ha destacat la tasca de la fundació en pro del desenvolupament de la comunitat índia de la zona i ha elogiat el treball dels més de 50 voluntaris col·laboradors de l'escola Thau.

Eva Ricart ha explicat la tasca que desenvolupa la fundació en els àmbits educatiu, sanitari i de creixement sostenible.


Eva Ricart

Tenim 14 escoles nocturnes, els ensenyem anglès i hàbits sanitaris perquè les condicions són deplorables.


Ricart ha afegit que la fundació té una escola de cultura, que reforcen les escoles nacionals amb professors per assolir una millor relació entre el nombre d'alumnes i professors, i que potabilitzen les aigües dels pous, entre d'altres actuacions.

El llibre de fotografies i el documental en dvd presentats avui tenen un preu conjunt de 45 euros. Aquests diners es destinen íntegrament als treballs que es fan a l'Índia perquè l'edició l'ha pagat l'àvia de la Laia Mendoza.

La Laia Mendoza era una noia que va estar promovent projectes solidaris al sud de l'Índia entre el 2004 i 2005 i que va morir en un accident de trànsit. Els familiars i amics de la Laia han estat els que han impulsat la fundació que porta el seu nom amb l'objectiu de continuar la tasca que ella va endegar.

La presentació del llibre i el documental ha tingut lloc a la sala d'actes de la Casa de Cultura on també s'hi poden veure exposades un petit recull de les fotografies d'aquest volum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.