Àngels Gonyalons interpretarà el monòleg 'Germana Pau' en lloc de Sílvia Bel


  • Comparteix:

Àngels Gonyalons, en imatge d'arxiu

Àngels Gonyalons, en imatge d'arxiu

Àngels Gonyalons substitueix Sílvia Bel com a intèrpret del monòleg 'Germana Pau', que es representarà al Teatre-Auditori a mitjans d'abril. Aquest muntatge, creat a partir d'una obra de Víctor Català, explica la història d'una monja i la relació amb l'home que cuida i que està a punt de morir.

Josep Maria Mestres dirigirà Gonyalons en aquest monòleg i no Sílvia Bel, tal com estava anunciat. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica aquest canvi.

Pep Tugues

És una qüestió de calendari. Sílvia Bel té una altre muntatge al Nacional i això és difícil de fer bé.


Aquest muntatge estarà acompanyat el mateix dia d'un altre monòleg de Víctor Català 'La infanticida'. L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau serà l'encarregada d'interpretar-lo.

Els dos monòlegs es representaran el dissabte 18 d'abril a les deu de la nit. Les entrades costen 22 euros. L'obra es representarà a Sant Cugat després d'haver fet estada al Teatre Romea de Barcelona, i abans de començar la seva gira per Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.