Exposicions, representacions teatrals i una passejada són algunes de les activitats d'aquest diumenge a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ballada de sardanes a la plaça d'Octavià

Ballada de sardanes a la plaça d'Octavià

Sant Cugat ofereix aquest diumenge tot un seguit d'activitats per a nens i adults. Una passejada, diverses representacions teatrals i ballades són algunes de les propostes més destacades de la jornada.

El Club Muntanyenc organitza una passejada amb cotxes particulars per Collserola que tindrà lloc a partir de les 9 del matí.

A les 12 del migdia els santcugatencs poden visitar el Museu de Sant Cugat i la Casa Aymat, en una visita guiada organitzada per l'Ajuntament. A més, l'Entitat Sardanista organitza la segona ballada de l'any, a càrrec de la cobla Marinada. Els nens podran gaudir de la representació de teatre infantil 'La princesa i la formiga', organitzada per la Unió Santcugatenca i la Canals Galeria d'Art exposa les obres de Francisca Blázquez.

El Museu de Sant Cugat té prevista una visita guiada a l'exposició 'Metges catalans a l'exili', que tindrà lloc al Monestir a la una de la tarda.

El Teatre-Auditori, a més, ofereix la representació operística de 'La Ventafocs', a les sis de las tarda.

El Punt de Trobada del nou Casal Cultural de Mira-sol clausura les activitats d'aquest diumenge amb una jornada de ball social, a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.