'La princesa i la formiga' transporta grans i petits a un món màgic


  • Comparteix:

L'obra 'La princesa i la formiga' fa una crida a la imaginació de grans i petits. La manipulació d'objectes, música en directe i la dansa es combinen per crear un món màgic on el més important és deixar-se emportar per les sensacions. L'espectacle s'ha pogut veure aquest diumenge al Teatre la Unió.

'La princesa i la formiga' ha donat aquest diumenge el tret de sortida a la programació infantil del Teatre la Unió. El muntatge és una obra de creació col·lectiva, on la imaginació de l'espectador es converteix en protagonista. Els objectes més quotidians es transformen en éssers màgics que acompanyen a la protagonista al llarg del seu viatge. El joc d'ombres, la dansa, les titelles i una música creada per l'ocasió deixen entreveure un món que desperta la imaginació del públic.

Un dels intèrprets i creadors de la peça, Pere Pàmpols,explica quin és el missatge que es vol transmetre.

Pere Pàmpols

El missatge que volem donar és per a tots els públics. Més enllà de la història, el missatge és no tenir por a provar.



El muntatge juga amb una escenografia surrealista, on els paraigües envaeixen l'escenari. Ho ha explicat un dels escenògrafs i intèrprets de la peça, André de Sá Moreira.

André de Sá Moreira

El que volem fer és suggerir amb llum, ombres i música on tot és un món d'impressions i sensacions.



Unes 300 persones han omplert les butaques del Teatre la Unió, on els més grans, també han pogut viatjar per uns instants al món dels més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.