L'Escola de Música Victòria dels Àngels retransmet en directe des del Liceu l'òpera 'L'incoronazione di Poppea'


  • Comparteix:

Una escena de l'òpera

Una escena de l'òpera

L'Escola de Música Victòria dels Àngels retransmet en directe des del Gran Teatre del Liceu l'òpera 'L'incoronazione di Poppea'. El muntatge, que és un drama musical de Giovanni Busenello, començarà a tres quarts de vuit del vespre i es podrà veure des de l'Aula Magna de l'Escola. L'entrada és gratuïta.

'L'incoronazione di Poppea', dirigit per Harry Bicket, és un drama musical que celebra la victòria de la passió i l'ambició. El muntatge presenta una varietat i complexitat molt grans tant en la psicologia dels personatges com en els recursos musicals, però sense defugir la ironia i el sarcasme. L'òpera, que té una duració aproximada de quatre hores amb entreactes, integra tràgic i còmic, sentiments i afectes, crueltat i sensualitat.

El director de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, Joan Josep Gutiérrez, explica de què tracta l'òpera.

Joan Josep Gutiérrez

És una de les òperes importants del barroc, dirigida pel director d'escena David Alden. La visió d'una òpera des d'aquest punt de vista és molt interessant.


El director s'ha mostrat satisfet davant la bona resposta del públic en anteriors retransmissions, i no en descarta de noves en un futur.

Les retransmissions en directe des del Gran Teatre del Liceu són una iniciativa de l'Anella Cultural i la Fundació Victòria dels Àngels, amb la col·laboració de la Xarxa Transversal. Aquesta iniciativa vol fer arribar les òperes a diferents poblacions de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.