La galeria Odó Art ret homenatge a Grau Garriga en el seu 80è aniversari


  • Comparteix:

La galeria Odó Art acull des d'aquest dijous l'exposició 'Grau-Garriga 40+40' que recull més d'una vintena d'obres que l'artista santcugatenc va fer l'any 69 quan va visitar els Estats Units. La mostra serveix per commemorar el 80è aniversari del naixement de Josep Grau-Garriga. L'exposició es pot veure fins a finals de març.

L'exposició es divideix en dues parts, la primera mostra les obres que Grau Garriga va fer ara fa 40 anys i la segona ensenya els treballs més recents de l'artista.

El copropietari de la galeria Odó Art Ramon Grau explica què es pot veure a l'espai artístic local.

Ramon Grau

Aquesta exposició és un homenatge a l'artista Josep Grau-Garriga als seus 80 anys. Hem recuperat uns 'collage' que va fer als Estats Units.



L'artista, que en l'actualitat resideix a França, no ha pogut assistir a la inauguració de l'exposició. La mostra es pot visitar a la galeria de la plaça d'Octavià fins l'últim diumenge de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.