Arriba 'El Profe' de Dopagne a la Unió


  • Comparteix:

Interpretació de Pep Simon a 'El profe'

Interpretació de Pep Simon a 'El profe'

El Teatre la Unió presenta aquest vespre l'obra teatral 'El profe' de Jean-Pierre Dopagne. Sota la direcció de Pep Tines, el muntatge presenta una situació dramàtica i amb un punt de surrealisme a partir del text de Dopagne. L'actor Pep Simon interpreta a un mestre frustrat per la lluita quotidiana d'haver d'ensenyar a qui no vol ser ensenyat.

Teatre eSseLa porta aquest muntatge a Sant Cugat després d'una trajectòria de prop de 100 actuacions amb els cinc espectacles que ha produït i girat durant aquests darrers anys. Aquesta productora teatral emprèn ara una nova aventura amb un text del belga Jean-Pierre Dopagne. Un monòleg amb un text contemporani, que tracta una problemàtica d'actualitat, amb una proposta d'espectacle que segueix la línia de petit-mitjà format del Teatre La Unió.

L'obra, que es representarà al punt de les deu de la nit, té una durada d'hora i mitja. L'entrada general és de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.