Centenars de nens i nenes reben amb cançons i rialles els Lunnis al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els Lunnis han tornat a omplir aquest diumenge d'il·lusió i rialles al Teatre-Auditori, gairebé dos anys després de la seva primera actuació a Sant Cugat. Aquesta cita és una de les moltes que Televisió Espanyola (TVE) farà al llarg de l'any per celebrar el 50è aniversari de la primera emissió des de Catalunya. Cugat.cat ha patrocinat l'acte, amb la instal·lació d'un taulell ple de sorpreses al vestíbul de l'equipament municipal i convidant 400 santcugatencs a gaudir de l'espectacle.

L'any 2006 un Teatre-Auditori ple rebia per primer cop els populars personatges de 'Lunalunera'. Els Lunnis van oferir conjuntament amb Lucrecia, el Mag Lari i Beth, entre d'altres artistes, un espectacle benèfic a favor de l'Associació Esclerosi Múltiple. Aquest diumenge, els Lunnis han arribat de nou al Teatre-Auditori. En aquesta ocasió, per celebrar el 50è aniversari de la primera emissió de TVE des de Catalunya.

L'actuació de Lucrècia ha donat el tret de sortida a l'espectacle. La cantant cubana ha estat l'encarregada de presentar l'acte, que ha comptat amb l'actuació del grup 'Mortimers', posant el toc humorístic a la cita. El públic ha estat el protagonista de l'espectacle, participant en les cançons més emblemàtiques tant dels Lunnis com de Lucrècia, que ha fet pujar a l'escenari tots els nens i nenes assistents amb la cançó 'Mi gente'.

Els més petits expliquen a Cugat.cat com ho han viscut.

Públic

El que més m'agradat ha estat el ball a l'escenari. / Quan cantava la Lucrècia. / Les cançons i els senyors que feien riure. / Les cançons. /



Cugat.cat ha patrocinat l'aniversari amb un taulell al vestíbul del Teatre-Auditori, a més de convidar 400 persones a assistir a l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.