Una trentena de persones reten homenatge a la professora d'esperanto Trinitat García


  • Comparteix:

Un debat sobre la situació de l'esperanto ha encetat l'homenatge a l'esperantista Trinitat García aquest diumenge a la Casa de Cultura. En acabar, els assistents han obsequiat la professora santcugatenca de 90 anys amb poemes i escrits redactats en aquesta llengua universal.

El debat ha servit per posar en comú els coneixements i experiències dels assistents amb aquest idioma. Segons García, l'esperanto és la llengua més fàcil a nivell sintàctic ja que 'et pots comunicar amb només tres mesos d'aprenentatge'.

Trinitat García explica la situació amb què es troba l'esperanto en l'actualitat.

Trinitat García

La situació de l'esperanto no és tan dolenta com sembla. Cal tenir en compte que ha estat quaranta anys prohibit. Jo el vaig aprendre als 12 anys a la Unió santcugatenca.



Més d'una trentena de persones han assistit a l'homenatge a Trinitat García i li han regalat nombrosos obsequis com a reconeixement per la seva tasca docent en aquesta llengua universal. En acabar, el públic ha pogut gaudir d'un piscolabis.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.