El retorn de Mickey Rourke, als cinemes locals


  • Comparteix:

La coprotagonista Marisa Tomei també està nominada

La coprotagonista Marisa Tomei també està nominada

El retorn de Mickey Rourke amb 'El luchador' i la cinta de ciència-ficció 'Push' són les úniques estrenes d'aquests divendres als cinemes de Sant Cugat. La majoria de pel·lícules que es projecten són títols nominats als Oscars, premis que es concedeixen aquest diumenge.

'El luchador' explica la història d'una vella glòria de la lluita lliure que vol reconduir la seva vida després de patir un atac de cor. El film el dirigeix Darren Aronofsky, responsable de 'Cube' i 'Pi', entre d'altres. La pel·lícula té nominacions per a la parella protagonista, formada per Mickey Rourke i Marisa Tomei.

Aquest film es pot veure a Yelmo Cineplex juntament amb 'Push', que també està disponible als Cinesa. 'Push' és una cinta de ciència-ficció, similar a 'Els quatre fantàstics', que precisament compta amb un dels seus actors com a protagonista. A Chris Evans l'acompanya en el repartiment Dakota Fanning, la nena prodigi del cinema nord-americà.

A les sales Cinesa, dins el Cicle de Cinema d'Autor es pot veure 'Pretextos', de la santcugatenca Sílvia Munt. El títol, on apareixen Munt i Ramon Madaula, es pot veure dijous a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.