Presència santcugatenca a la Nit del Galerisme


  • Comparteix:

La galeria Canals serà present a l'acte

La galeria Canals serà present a l'acte

La 2a edició de la Nit del Galerisme comptarà aquest dijous amb la presència de les cinc galeries associades de la ciutat. Durant l'acte, que tindrà lloc a l'hotel Skipper de Barcelona, s'entregaran els guardons que reconeixen la tasca de galeristes, crítics i mitjans de comunicació en la difusió de l'art català. En aquesta edició, hi participen les quatre associacions de galeristes de Catalunya.

La Nit del Galerisme va néixer ara fa un any de mans del Gremi de Galeristes d'Art de Catalunya. En aquesta segona edició, s'hi afegeixen les altres tres agrupacions del sector: Associació Art Barcelona, Art Catalunya i l'Associació de Galeristes independents de Catalunya. En total, hi seran representades més de 150 galeries de tot el país, cinc de les quals són santcugatenques.

Durant l'acte, es farà entrega dels guardons que reconeixen el compromís de promoció de l'art català. Ho ha explicat a Cugat.cat el secretari de l'Associació Art Catalunya, Josep Canals.

Josep Canals

Tot i les dificultats hi ha gent capaç d'obrir galeries, hi ha crítics que recorren el país i mitjans que difonen el que es fa fora de Barcelona.





A l'acte, hi assistiran personalitats destacades del món de l'art tant del panorama nacional com internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.