El pintor santcugatenc Quim Solà exposa a la Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

Una obra de Quim Solà

Una obra de Quim Solà

El pintor santcugatenc Quim Solà ha inaugurat una mostra a la galeria Canals, després d'una dècada sense fer cap exposició individual. A banda de Solà, la Canals Galeria d'Art ofereix una mostra col·lectiva d'escultura amb artistes com Neus Colet i Fornells Pla, entre d'altres.

Quim Solà és un dels últims artistes que van treballar a l'Escola Catalana del Tapís. Als disset anys ja va dur a terme la seva primera exposició i des de llavors ha conreat diversos estils artístics. Els seus inicis van estar marcats pel surrealisme i l'hiperrealisme, fins arribar a l'etapa actual, que mostra el realisme expressionista. Solà ens explica l'evolució de la seva obra:

Quim Solà

És un realisme barrejat amb expressionisme i altres estils


L'artista, que utilitza tècniques mixtes, centra les seves pintures en la reproducció dels barris urbans de la nostra ciutat. Amb una figura difuminada i perfils suggerents ens presenta també paisatges de Collserola. Quim Solà descriu quin tipus de pintura fa:

Quim Solà

He passat per diferents etapes basades totes en el realisme


La inauguració també presenta una mostra col·lectiva d'escultura a la sala 2 de la Canals. L'exposició ofereix el fort contingut estètic de Ramon Cerezo; els objectes quotidians de Neus Colet; Fornells Pla porta el ferro dels anys 80 i Ferran Soriano les seves figures humanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.