La Universitat Internacional de Catalunya organitza un concurs literari a través de missatges SMS


  • Comparteix:

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC), que té algunes facultats a Sant Cugat, ha organitzat per aquest Sant Jordi un concurs literari de poesia a través de missatges de mòbil. A més, la UIC ha organitzat un concurs de maquetes musicals.

El concurs de poesies a través de missatges SMS, obert als alumnes de batxillerat i cicles superiors de qualsevol centre, valorarà l'originalitat dels textos enviats. Els tres missatges que expressin més creativitat rebran com a premi un telèfon mòbil.

Segons el responsable de l'àrea de marketing de la UIC, Lluis Arasans, la intenció del concurs és recuperar la cultura i la tradició narrativa de la diada de Sant Jordi per als més joves.

Lluís Arasans

Hem pensat en apropar als joves Sant Jordi i la cultura a través dels mitjans de comunicació que fan servir


Arasans assegura que el concurs ha tingut una excel·lent acollida i que en les seves dues primeres setmanes ha recollit ja 400 missatges. La Universitat vol mostrar així la cara més emotiva de les noves tecnologies:

Lluís Arasans

Molta gent pensa que és vanalitzar el tema de la narrativa i poesia de Sant Jordi


El jurat del certamen estarà format per professors de l'àrea d'humanitats de la mateixa UIC.

Pel que fa al certamen de maquetes musicals és una iniciativa dirigida als alumnes i graduats de la UIC on guanyarà la millor composició i interpretació musical. El premiat rebrà 240 euros i un xec de compra de la llibreria Garbí per valor de 150 euros.

A part d'aquestes iniciatives la UIC continuarà amb la resta dels tradicionals certàmens literaris per la diada de Sant Jordi. D'una banda el concurs de narrativa adreçat als pre-universitaris, i el de narrativa i poesia pels alumnes de la UIC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.