Els Castellers de Sant Cugat comencen la temporada amb una tímida actuació de preparació a Gràcia


Temes relacionats

Santi Casanova, nou president dels Castellers de Sant Cugat (28/feb/09)


  • Comparteix:

Actuació dels Castellers de Sant Cugat

Actuació dels Castellers de Sant Cugat

La primera actuació de la temporada dels Castellers de Sant Cugat ha servit per començar a consolidar els reforços del tronc i la pinya, per la qual cosa només han descarregat castells de sis. La colla santcugatenca ha actuat al barri de Gràcia de Barcelona juntament amb les colles castelleres de Sants i de Gràcia. La seva propera aparició serà el proper dimarts a Sant Cugat en el dia de Sant Medir.

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el quatre de sis, el dos de sis i el tres de sis, a més dels tradicionals dos pilars de quatre de cloenda. En aquesta primera actuació s'han estrenat els reforços al tronc i a pinyes que ajudaran a recuperar el nivell que van perdre la temporada passada a causa de les baixes de la colla.

El cap de colla, Èric Bellmunt, fa balanç de l'actuació.

Èric Bellmunt

Hem fet castells de sis, i tot i que es pot pensar que són castells baixos s'ha de tenir en compte que hem estrenat gent al tronc i a pinyes i acabem de començar la temporada. El balanç és positiu.



La propera actuació dels camises verdes serà aquest dimarts pel dia de Sant Medir. Tot i així, a causa de la manca de temps per assajar només es faran pilars. Bellmunt ho explica als micròfons de Cugat.cat.

Èric Bellmunt

Com que Sant Medir cau entre setmana i no haurem pogut assajar, només farem un parell de pilars. Per aquest motiu, no la considerarem actuació com a tal.


El cap de colla assegura que no trigaran a 'agafar el nivell que havien obtingut l'any passat'. La meta d'aquesta temporada serà descarregar un castell de set de nova creació, el tres de set amb agulla.

Per la nova temporada, els Castellers han incorporat una xarxa d'assaig que els permetrà arriscar més en les proves sense la necessitat d'una pinya nombrosa que reforci la base i amorteixi de les caigudes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.