Cugat.cat, mitjà de referència de la Setmana del Llibre en Català


  • Comparteix:

Web de Cugat.cat dedicada a la Setmana del Llibre

Web de Cugat.cat dedicada a la Setmana del Llibre

Cugat.cat serà el mitjà de referència de la Setmana del Llibre en Català, que s'inaugura aquest divendres a Sant Cugat. Una agenda d'activitats permanentment actualitzada, una sèrie d'entrevistes a autors i dues retransmissions en directe en format de vídeo seran les principals apostes del diari electrònic. A més, Ràdio Sant Cugat emetrà a través del 91.5 de la FM una programació especial durant els 10 dies que s'allargarà l'esdeveniment.

El diari electrònic Cugat.cat dedicarà un espai especial a la cobertura de la Setmana del Llibre en Català. S'hi podrà trobar l'agenda més completa, per no perdre's cap activitat, i un mapa de la ciutat, amb indicacions per arribar fàcilment a l'entorn del Monestir des de les estacions dels FGC i Renfe, a més de molts continguts especials. Escriptors santcugatencs llegiran a Cugat.cat una selecció de fragments de les seves obres i personalitats del món de la cultura recomanaran els seus llibres preferits.

També hi haurà espai per a les notícies més destacades que generi la Setmana del Llibre, amb vídeos-resum de les principals activitats i les veus dels seus protagonistes. I un dels plats forts seran les dues retransmissions en directe, en format vídeo, que es podran seguir en temps real a través del diari electrònic. La primera, aquest divendres, seguirà en directe l'acte d'inauguració de la Setmana, amb una prèvia des de les 11 del matí. La segona retransmissió arribarà dimarts a la tarda, amb motiu del lliurament del Premi Trajectòria a l'escriptora Isabel-Clara Simó.

Escoltem la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

L'objectiu de Cugat.cat, a més de la cobertura de tota la Setmana, és fer la retransmissió en directe d'alguns dels actes, amb la intenció de donar a conèixer tot el que passa a Sant Cugat.


De la seva banda, el president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català, Albert Pèlach, ha destacat el paper de Cugat.cat en la divulgació de l'esdeveniment arreu del país.

Albert Pèlach

Gent des de casa seva, les llibreries i les biblioteques es podran connectar i compartir amb el públic l'acte de Sant Cugat.


Ràdio Sant Cugat, a través del 91.5 de la FM, adaptarà la seva programació habitual als continguts de la Setmana del Llibre en Català. L'últim cap de setmana de l'esdeveniment, el 14 i 15 de març, l'emissora municipal realitzarà dos programes en directe des de la Setmana del Llibre amb entrevistes a autors, tertúlies i cròniques de les activitats més destacades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.