L'associació Firart crea l'exposició 'dona-es' en motiu del Dia de la Dona


  • Comparteix:

L'associació Firart participa en els actes del Dia de la Dona amb l'exposició 'Dona/es' que s'ha inaugurat aquest dimecres al vespre a la Casa de Cultura. Un total de 23 obres fetes per diferents artistes mostren els caràcters, conceptes, qualitats i actituds de les dones. La mostra està organitzada per Firart i amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Artistes com Joan Marigot, Imma Pueyo, Xavier Costa, Miquel Pellicer, Carme López, Núria Alsina i Isabel Narbón, entre altres, són alguns dels creadors de 'dona/es'.

La mostra vol destacar el paper de la dona com a un element clau en la construcció d'un món millor. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, explica com s'ha creat l'exposició 'Dona/es'.

Imma Pueyo

Per fer l'exposició es va motivar els artistes amb un tema, un logos, que contenen un conjunt de paraules que defineixen la dona actual. Cada artista va expressar la seva opinó.


La regidora d'Igualtat, Susana Pellicer, explica els motius de la col·laboració entre Firart i l'Ajuntament.

Susana Pellicer

És la primera vegada que col·laborem l'Ajuntament i Firart. Ens interessa crear una igualtat entre l'home i la dona.






La mostra, que es podrà veure a la Casa de Cultura fins el 29 de març, s'ha inaugurat aquest dimecres al vespre amb l'assistència de mig centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.