El mag Fèlix reinventa el repertori clàssic dels efectes visuals i fa les delícies dels més petits


  • Comparteix:

Canviar coses de lloc, aparèixer o desaparèixer o fer que suri alguna cosa, han estat els efectes que el mag Fèlix Brunet ha acostat als més petits. La participació dels nens i una bona dosi d'humor ha estat la clau per gaudir d'un matí de diumenge màgic al Teatre la Unió .

Els clàssics efectes visuals, han comptat amb petites modificacions per adaptar-se al públic més jove. La música i les endevinalles també han estat les protagonistes d'aquest diumenge, creant un espectacle ple de ritme, color i moltes sorpreses. Tot i la llarga tradició que acompanya a la màgia, el misteri segueix acompanyant a aquesta professió.

El mag Fèlix explica quina és la clau per gaudir del seu espectacle.

Fèlix Brunet

Durant molt anys els mags han tingut una actitud envers el públic desafiant i, aquesta cuirassa és la que ha impedit gaudir a l'espectador de la màgia









Fèlix Brunet es dedica íntegrament a la seva professió, la de ser mag. Una professió on, segons el mag, ja no queda res per inventar. Tot i això, és bàsic agafar el repertori clàssic d'efectes visuals i adaptar-los als temps que corren i al tipus de públic al que va dedicat. En aquesta ocasió el mag Fèlix ha creat l'espectacle pel públic més jove sense cap altra prentensió que passar-ho bé.

El mag Fèlix, explica quina és la diferència entre un espectacle creat per adults i per nens.

Fèlix Brunet

Pot semblar que l'espectacle creat per nens no es diferencia de l'espectacle per adults però no és així. Hi ha molta ignorància sobre el que és la màgia per nens





Divendres a la nit van ser els adults qui es van deixar portar per la màgica del mag Fèlix Brunet. A l'espectacle es va poder veure una recopilació dels millors efectes de la seva carrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.