Gemma Lienas: 'Sempre tinc llibres que parlen de la necessitat de fer un món més igualitari'


  • Comparteix:

L'escriptora Gemma Lienas afirma que la seva obra sempre té una mirada lluitadora pels drets de les dones, sigui quina sigui l'edat del públic a qui s'adreça. En la seva visita a la Setmana del Llibre, l'autora ha destacat el pes que ha guanyat el món de la ciència en les seves obres. El seu últim llibre és 'Atrapada al mirall', una novel·la d'intriga per a adults que parla de la violència psicològica.

Curiosa, amb sentit crític i amb ganes de canviar el món per fer-lo més just. Així és la Carlota, el personatge més conegut de l'obra de Gemma Lienas que apareix en nombrosos llibres com 'Així és la vida, Carlota' o el 'Diari vermell de la Carlota'.

Gemma Lienas explica als micròfons de Cugat.cat com s'inspira per crear noves històries.

Gemma Lienas

Les idees les trec del meu voltant, del que em diu la gent, del que llegeixo als diaris, del que escolto en una cançó, per això puc escriure pels tres nivells d'edat sense cap problema.


Gemma Lienas també ha revelat alguns dels nous projectes que encara estan al forn. Aquest anys s'ha dedicat a alimentar col·leccions ja existents amb nous episodis, i ara està preparant una novel·la per a adults amb una científica morta com a protagonista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.