L'escriptor nordamericà afincat a Sant Cugat, Sam Abrams, publica un nou llibre de poesia


  • Comparteix:

L'escriptor nordamericà afincat a Sant Cugat, Sam Abrams ha presentat un nou llibre de poemes 'Into Footnotes Al their Lust. Tot el desig a peu de plana'. Aquest recull, escrit en català i en anglès proposa reflexions de tipus moral a partir d'esdeveniments de la vida quotidiana.

La natura, les relacions humanes i l'art en qualsevol de les seves manifestacions són els temes més concorreguts d'aquest nou llibre d'Abrams. Segons reconeix el propi escriptor, el pretext que impulsa cadascun dels seus poemes és un fet de la vida quotidiana. Fins i tot, n'hi ha un dedicat a la floristeria de Sant Cugat ubicada al carrer Santa Maria. Segons Abrams, passar per davant seu cada dia li ensenya que la bellesa es pot trobar quan menys ho esperem.

Sam Abrams

Jo passo cada dia per davant d'aquesta floristeria quan vaig a la feina, i en mig d'aquest trajecte aquesta senyora treu les flors per regar-les


Sam Abrams va arribar a Catalunya fa trenta anys procedent de l'estat nordamericà de Virgínia. Aquest és el segon cop que Sam Abrams escriu en dos idiomes. Aquesta vegada, Abrams ha participat en la traducció del llibre mentre que el primer, que va publicar ara fa 5 anys, va ser traduït íntegrament pel també poeta Francesc Parcerisas. Precisament, Parcerisas és un dels artistes que ha aportat el seu gra de sorra en l'elaboració del llibre 'Avui he quedat amb el Sam', que li han dedicat a causa del seu cinquantè aniversari. Abrams explica considera que es tracta d'un llibre de molta qualitat.

Sam Abrams

No és un llibre d'aquests típics d'homentage on la gent t'ensabona una mica


'Into Footnotes All their Lust. Tot el desig a peu de plana' està publicat per Edicions Proa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.