Àngel Amieva ofereix una classe magistral d'esgrima per a nens i pares a la carpa infantil i juvenil


  • Comparteix:

L'expert en esgrima escènic Àngel Amieva ha ofert aquest diumenge una classe magistral d'aquest esport a la carpa infantil i juvenil de la Setmana del Llibre. El també campió del món de Kung-Fu ha fet participar els pares i nens assistents mostrant els moviments més bàsics de l'esgrima. L'objectiu principal del taller ha estat posar de manifest la relació d'aquesta disciplina esportiva amb la literatura.

Després de iniciar-se en el món de l'esport amb les arts marcials, Àngel Amieva va adaptar els seus coneixements a l'esgrima. És a partir d'aquest moment quan inicia la seva formació en el camp de les arts escèniques als Estats Units i a Londres. Posteriorment, Amieva forma la companyia 'Capa i espasa', especialitzada en espectacles que incloguin moviments d'esgrima.

L'expert en esgrima escènic ha aterrat aquest diumenge a la carpa infantil i juvenil de la Setmana del Llibre. Amieva ha mostrat als assistents els moviments més utilitzats en cinema i teatre i ha presentat diferents tipus d'espases.

Àngel Amieva explica els objectius del taller.

Àngel Amieva

Hem fet una aproximació a l'esgrima a travès de la literatura. Molts autors han fet servir aquest esport en les seves històries.



L'esgrimista també ha valorat la iniciativa de la Setmana del Llibre, destacant la descentralització de la cita en la seva nova edició.

Àngel Amieva

El fet que sigui una fira del llibre em sembla perfecte i el fet que no sigui una iniciativa centralitzada m'agrada.


La companyia d'Àngel Amieva 'Capa i espasa', porta actualment als escenaris catalans els muntatges 'Clack!' i '13 (la casa encantada)'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.