Entrega de DVD als participants del Mou-te


Temes relacionats

El tercer 'Mou-te' busca consolidar-se i arribar a nous públics (26/feb/09)

Espart guanya el segon concurs 'Mou-te a ritme santcugatenc' (18/des/08)


  • Comparteix:

Els grups musicals que han participat en la 2a edició del cicle Mou-te a Ritme Santcugatenc han recollit un DVD amb un muntatge de les seves actuacions i un CD amb l'àudio masteritzat perquè es puguin promocionar a través de productores. La tècnica de Cultura de l'Ajuntament Neus Albiach i la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, han lliurat els obsequis del cicle, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament.

Membres dels diferents grups musicals que han participat en el cicle Mou-te a Ritme Santcugatenc 2008 valoren l'experiència.

Músics

Poder tocar amb condicions és una gran oportunitat. / És una iniciativa molt bona que a Sant Cugat feia falta. / Entre els grups ens hem donat molt de suport i això ens ha fet gaudir molt.



La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha destacat l'èxit que ha tingut aquesta segona edició.

Mònica Lablanca

Les dades confimen que ens han seguit més de 1400 persones. Cugat.cat vol ser una plataforma de promoció pels grups santcugatencs i en aquesta 2a edició ho hem aconseguit.



L'èxit d'aquestes dues edicions del cicle ha modificat la tercera edició del cicle Mou-te a Ritme Santcugatenc. El cicle d'enguany es dividirà en dues parts: el Mou-te Primavera i Mou-te Tardor. A més, l'altra novetat és que, per primera vegada, també poden presentar les seves maquetes grups de fora de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.