Armengol: ''Ombres de tardor' explica més de 150 anys d'història d'una nissaga mallorquina'


  • Comparteix:

El narrador i poeta Jaume Armengol ha presentat aquest dimecres la seva novel·la 'Ombres de tardor' en el marc de la Setmana del Llibre. La història recorre els últims 170 anys d'una nissaga familiar de Mallorca, incloent a l'argument personatges coneguts com Frédéric Chopin i George Sand.

La novel·la s'estructura a partir d'un seguit de 'flash-backs' on els protagonistes rememoren instants importants de la seva vida, moments que han marcat no només la família, sinó la seva pròpia personalitat.

L'autor ha explicat a Cugat.cat que tot i tenir Mallorca com a escenari, 'Ombres de Tardor' fa referència a conceptes universals, per la qual cosa la seva història podria ser ubicada a qualsevol altre lloc. Escoltem Jaume Armengol.

Jaume Armengol

El llibre vol ser una història internacional, encara que estigui ubicada a Mallorca.


La presentació del llibre ha sigut un dels molts actes de la Setmana del Llibre. L'acte ha comptat amb la presència del també escriptor Joan Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.