Saramago arriba als cinemes locals


  • Comparteix:

Julianne Moore és la protagonista de 'A ciegas'

Julianne Moore és la protagonista de 'A ciegas'

Arriba als cinemes locals 'A ciegas', l'adaptació cinematogràfica del llibre de José Saramago 'Assaig sobre la ceguesa'. A banda d'aquest film, protagonitzat per Julianne Moore, la cartellera acull altres novetats com la tercera part d''Underworld' i la comèdia 'Hotel para perros'.

Els lectors de Saramago tenen l'oportunitat de comprovar amb 'Assaig sobre la ceguesa', si els llibres sempre són millors que les versions cinematogràfiques. 'A ciegas' explica l'estrany cas d'una epidèmia de ceguera blanca que es contagia entre la població per motius desconeguts. Els ciutadans infectats es veuen obligats a viure en comunitat per evitar propagar la malaltia, entre ells la protagonista que fingeix no veure per descobrir què s'amaga rera aquest misteri.

Rhona Mitra substitueix Kate Beckinsale a 'Underworld: la rebelión de los licántropos', completant la trilogia que enfronta vampirs i homes-llop. L'altra novetat de la cartellera és la comèdia amb efectes d'animació 'Hotel para perros'.

Totes aquestes novetats es poden veure a les sales de Yelmo-Cineplex. Pel que fa a Cinesa, dins el cicle de cinema d'autor es projectarà la xinesa 'Mabei shang de fating'. Les projeccions són a dos quarts de vuit i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.