La Setmana del Llibre entra a la recta final amb un diàleg entre Pasqual Maragall i Jordi Mercader


Temes relacionats

Màrius Serra demana que la Setmana del Llibre també arribi a altres ciutats catalanes (12/mar/09)

Sam Abrams reivindica el pes de la cultura catalana a Europa durant la Setmana del Llibre (11/mar/09)

Isabel-Clara Simó rep emocionada el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre a Sant Cugat (11/mar/09)


  • Comparteix:

Imatge de l'espai de narrativa de la plaça d'Octavià

Imatge de l'espai de narrativa de la plaça d'Octavià

L'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall protagonitzarà la tarda d'avui a la Setmana del Llibre amb un diàleg amb el periodista i escriptor Jordi Mercader. Noms propis en el terreny literari com Baltasar Porcel, Isabel-Clara Simó i Victòria Camps signaran llibres aquest cap de setmana a l'espai de narrativa. Cugat.cat oferirà una programació especial dissabte i diumenge per seguir la recta final de la cita literària.

L'última taula rodona del certamen està dedicada al 75è aniversari de l'Editorial Moll i tindrà lloc avui a la una de la tarda amb Francesc de B. Moll, Maria Pilar Perea i Sam Abrams. També aquesta tarda, a les set, el darrer combat retòric de la Setmana portarà a Stefano Maria Cingolani i Jordi Bilbeny a dialogar sobre 'La Història Programada'.

Les signatures d'autors predominaran al cap de setmana. Dissabte al punt del migdia serà el torn de Carme Riera, Francesc Miralles, Isabel-Clara Simó, Jaume Cabré i Víctor Alexandre. A les sis de la tarda, compartiran moments amb els lectors Anna Manso, Baltasar Porcel i Victòria Camps, entre altres autors. Diumenge al migdia clouran l'activitat diversos escriptors més, entre els quals hi ha Lluís-Anton Baulenas, Màrius Serra i Martí Gironell. Totes les signatures tindran lloc a l'espai de narrativa situat a la plaça d'Octavià.

Ràdio Sant Cugat realitzarà dos programes en directe, un dissabte i un diumenge, amb entrevistes a autors, tertúlies i cròniques de les activitats més destacades. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'objectiu de la cobertura que el grup multimèdia està fent durant la setmana.

Mònica Lablanca

L'objectiu de Cugat.cat, a més de la cobertura de tota la Setmana, és fer la retransmissió en directe d'alguns dels actes, amb la intenció de donar a conèixer tot el que passa a Sant Cugat.


Els més petits també tenen activitats a la carpa de la plaça del Rei amb espectacles familiars dissabte a les sis de la tarda i diumenge a les 12 del migdia. Un taller perquè els adolescents aprenguin a interpretar personatges de còmic i un altre de maquillatge teatral completen l'oferta infantil-juvenil.

El punt final a la 27a edició de la Setmana del Llibre el posarà la repetició de l'espectacle 'Poesia i llibertat' que fa una setmana també va donar el tret de sortida a la festa literària. La clausura serà diumenge a les sis de la tarda al claustre del Monestir i comptarà amb Carme Sansa, Sílvia Bel i el quartet de corda de la Camerata Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.