Jaume Cabré: 'Escrius allò que et surt de dins'


  • Comparteix:

L'autor de 'Les veus de Pamano', Jaume Cabré, creu que encara costa comprar literatura catalana, tot i que ha assegurat que no té en compte l'èxit quan escriu. És per això que l'escriptor barceloní ha elogiat propostes com la Setmana del Llibre en Català, una iniciativa de la qual ha dit que és 'un experiment valent'.

Jaume Cabré és un dels autors catalans més llegits fora de les nostres fronteres, sobretot a Alemanya i després del seu pas per la Fira de Frankfurt. Segons Cabré, la literatura catalana encara costa de vendre, tot i el bon nivell dels seus representants.

Tot i així, l'escriptor ha assegurat que no escriu per aconseguir l'èxit.

Jaume Cabré

No em plantejo paràmetres d'èxit, sinó que escrius allò que et surt de dins. Si he escrit aquest llibre és perquè l'havia d'escriure.


Cabré s'apropat aquest dissabte a la Setmana del Llibre per signar les seves obres més conegudes com 'Carn d'olla', 'L'ombra de l'eunuc' i 'Senyoria', entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.