Els participants del fòrum Què llegeixes? es veuen per primer cop les cares


  • Comparteix:

Els participants del fòrum de lectura Què llegeixes? s'han vist per primer cop les cares en la trobada que s'ha celebrat aquest dissabte al matí a la Setmana del Llibre. Un joc sobre anagrames i un altre d'identificar paràgrafs de diverses lectures han entretingut els assistents, que han rebut diversos obsequis del fòrum. Quèllegeixes.cat, que ja compta amb més de 5.000 usuaris, és un espai públic per recomanar llibres i intercanviar opinions.

Aquesta és la primera vegada que els usuaris del fòrum es troben per veure's les cares i compartir experiències fora de la xarxa. En la cita, on han assistit una cinquantena de persones, els participants s'han identificat mitjançant unes targetes on han escrit el seu nom d'usuari. Alguns dels jocs organitzats han estat votar el millor anagrama fet amb noms d'escriptors i identificar paràgrafs de lectures conegudes.

El creador de Què llegeixes.cat, Oriol SJ, explica com va sorgir la idea d'aquest fòrum.

Oriol SJ

El Què llegeixes? era el primer concurs a internet que es feia en català sobre llibres. El 2007 vam dir: fem un fòrum on la gent pugui parlar sobre llibres.


La iniciativa, que té el suport de la Generalitat de Catalunya, és un espai on els usuaris recomanen lectures i expressen la seva opinió sobre els llibres que han llegit. Quellegeixes.cat compta amb tres espais, un per a nens i nenes de fins a 11 anys, un altre per a adolescents d'entre 11 i 16 anys i un altre per a adults.

Alguns dels usuaris han valorat molt positivament la iniciativa en aquesta primera trobada.

Assistents

Trobar altres persones que també estan llegint i poden opinar és molt agradable. / La meva mare em va animar. / Trobo que hi ha moltes idees. / Hi participo bastant estic una mica enganxada.


El fòrum té prevista una altra trobada al maig, que farà un any de la seva inauguració.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.