Victòria Camps: 'L'educació actual s'ha convertit en instrucció'


  • Comparteix:

L'escriptora Victòria Camps alerta amb la seva última obra, 'Creure en l'educació', que actualment s'ha tendit a la instrucció i s'ha deixat de banda la formació de la personalitat de l'infant. En la seva estada a la Setmana del Llibre en Català també ha reivindicat la igualtat de la dona com una fita que encara està molt lluny d'aconseguir.

'Creure en l'educació' és un diagnòstic de la crisi actual de l'educació en el que Victòria Camps responsabilitza tots i cadascun dels sectors de la societat. Camps destaca com a principal mancança en l'ensenyament d'avui en dia, l'excés d'instrucció per sobre de continguts tan essencials com la formació de la personalitat.

Victòria Camps

L'educació actual s'ha convertit en instrucció. La formació de la personalitat s'ha abandonat en tots els sectors de la societat. Per això ara hi ha aquesta dèria d'educar per la ciutadania.






Victòria Camps és filòsofa i catedràtica universitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.