Recoder: 'Volem que la Setmana torni i ens comprometem a reunir-hi més públic'


  • Comparteix:

L'alcalde fa un balanç satisfactori de la Setmana del Llibre en Català i torna a oferir la ciutat per acollir la fira l'any vinent. Segons Lluís Recoder, és positiu per a Catalunya que iniciatives d'aquest tipus es descentralitzin i s'estenguin per tot el país.

Recoder assegura que la Setmana del Llibre en Català ha convertit Sant Cugat en la capital de la literatura catalana durant nou dies. En aquest sentit, l'alcalde vol que la fira torni a la ciutat l'any vinent i es compromet a convocar encara més públic i a implicar-hi les associacions i entitats de la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Si l'any que ve torna la Setmana, podrem implicar tota la ciutat i el seu món associatiu, cosa que per les urgències d'aquest any no hem pogut fer.


Recoder ha subratllat que respectarien que la Setmana del Llibre tornés a celebrar-se a Barcelona. Això sí, l'alcalde ha advertit que aquestes iniciatives sovint passen desapercebudes a la capital.

Lluís Recoder

Aquests tipus d'iniciatives solen passar desapercebudes a Barcelona, perquè s'hi fan moltes coses.





Recoder ha fet aquestes declaracions en el programa especial de Ràdio Sant Cugat amb motiu de la Setmana del Llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.