Andança se suma al projecte Musiquetes per la Bressola


  • Comparteix:

Andança, l'escola de dansa de l'Esbart, porta a l'escenari del Teatre-Auditori 'Ballant perquè ens mirin' un espectacle on participen els més de 200 alumnes de l'entitat. En aquesta edició, Andança se suma al projecte de Musiquetes per la Bressola i basa aquest espectacle en un dels seus CD. La ballada tindrà lloc el 28 de març.

Musiquetes per la Bressola és un projecte de recuperació de la música tradicional catalana i també vol ser un reconeixement a la tasca dels centres de la Bressola, escoles laiques i catalanes de la Catalunya Nord. Una de les iniciatives del projecte ha estat l'edició d'un CD de cançons tradicionals interpretades per artistes d'arreu dels Països Catalans. Precisament, les cançons d'aquest disc seran la base de l'espectacle del 28 de març al Teatre-Auditori.

La directora de l'escola de dansa de l'Esbart, Sandra Casat, explica com va néixer el projecte.

Sandra Casat

La música del CD és molt semblant al nostre projecte d'actualització de la música tradicional.


En paral·lel fins el 27 de març, una exposició a la Biblioteca del Mil·lenari donarà a conèixer el projecte de les escoles de la Bressola. A més, el 26 Joan Pere Le Bihan, director de la Bressola oferirà una xerrada al Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.