La màgia protagonitza el 8è Festival de Teatre de Mira-sol


  • Comparteix:

Presentació del festival

Presentació del festival

La màgia serà la principal protagonista del 8è Festival de Teatre de Mira-sol. El festival donarà el tret de sortida aquest divendres amb l'obra 'Catalans a la romana', una comèdia de Joan Rosquelles i Gil. La peça de teatre professional escollida per enguany és 'Còmica vida', dirigida i protagonitzada per Pep Cruz.

El 8è Festival de Teatre de Mira-sol dedica una especial atenció al món de la màgia a través de tallers d'arts escèniques orientats al públic infantil. Enguany es representarà una versió d''El malalt imaginari', a càrrec de la companyia 'La trepa', i l'obra familiar 'Maps' de la companyia Nats Nus Dansa, entre altres espectacles.

La directora de Mira-sol Teatre, Rosa Sicart, explica en què consisteix el festival.

Rosa Sicart

Fa tres anys vam dinamitzar el festival portant grups de teatre professionals. Vam introduir una fira d'arts escèniques que aquest any dediquem a la màgia.


El preu dels espectacles oscil·la entre els tres i els 10 euros. El festival, que compta amb la participació de companyies teatrals amateurs i professionals, s'allargarà fins aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.