Barcelona vol tornar a ser seu de la Setmana del Llibre en Català


  • Comparteix:

Alguns dels assistents a la Setmana del Llibre en Català que enguany s'ha celebrat a Sant Cugat

Alguns dels assistents a la Setmana del Llibre en Català que enguany s'ha celebrat a Sant Cugat

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat per unanimitat tornar a reprendre les converses amb els organitzadors de la Setmana del Llibre en Català. El consistori barceloní vol que aquest esdeveniment literari, que enguany s'ha celebrat per primera vegada a la nostra ciutat, torni l'any vinent a la capital.

L'organització de la Setmana del Llibre, de fet, aposta per recuperar Barcelona com a seu de l'esdeveniment, tot i que voldria mantenir alguna presència a Sant Cugat en properes edicions. Ho va anunciar el president de la comissió organitzadora, Albert Pèlach, l'últim dia de l'esdeveniment en una entrevista a Cugat.cat.

El nombre de visitants a la nostra ciutat va ser de 50.000, una xifra superior a les previsions inicials. Tot i això, l'Ajuntament de Barcelona ha remarcat la davallada d'un 30% de les vendes de llibres de la darrera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.