El Festival de Teatre de Mira-sol apropa els infants al món de la màgia


  • Comparteix:

Els més petits han après aquest dissabte els trucs bàsics de màgia de la mà del 8è Festival de Teatre de Mira-sol. Diversos mags han ensenyat trucs als nens i nenes, i els més atrevits han pogut representar-los en unes tarimes especials. Els participants dels tallers s'han endut com a obsequi una petita bossa amb els estris essencials dels mags.

El festival d'enguany ha apostat per apropar els nens i nenes al món de la màgia. Els participants dels tallers han après alguns trucs de màgia sota la promesa de no explicar-los a ningú i després han pogut representar-los en unes tarimes especials. Tots els assistents han confeccionat la seva vareta i s'han endut un petit maletí amb una corda, un joc de cartes i altres instruments màgics.

La presidenta de Mira-Sol Teatre, Rosa Sicart, explica l'objectiu de la fira.

Rosa Sicart

Cada any fem aquesta fira d'arts escèniques i l'ambientem en alguna cosa. Aquest any vam pensar que el món de la màgia podia ser atractiu.


El 8è Festival de Teatre de Mira-sol té previstes altres activitats com la representació de l'obra teatral 'Còmica vida', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.