'Mort d'un viatjant' qüestiona el somni americà al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra teatral 'Mort d'un viatjant' ha arribat al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides. L'actor Jordi Boixaderas ha encarnat el personatge principal del muntatge, un venedor ambulant novaiorquès que ha mostrat al públic la capacitat humana de l'autoengany, el fracàs i la nostàlgia. El públic ha lloat la posada en escena de l'obra original d'Arthur Miller i la gran interpretació de tot el grup d'actors.

La primera peça teatral que l'any 1949 ja qüestionava el somni americà ha creuat amb èxit el seu pas per la nostra ciutat. Un públic coneixedor de l'obra d'Arthur Miller i entregat amb el muntatge ha gaudit de les més de tres hores de durada de l'obra.

L'actor Pablo Dequi, que interpreta el personatge de Biff Loman, ha gaudit de l'actuació de Sant Cugat tot i l'exigència de l'espai del Teatre-Auditori.

Pablo Derqui

Aquest és un teatre dur, és un espai molt gran on cal saber projectar molt bé la veu. La veritat és que he gaudit molt amb la representació a Sant Cugat.


Sota la direcció de Mario Gas, els actors Jordi Boixaderas, Rosa Renom, Pablo Derqui, Oriol Vila i Camilo Garcia, entre d'altres, han encarnat una història on el fracàs i la diferència generacional entre pares i fills són els elements centrals del muntatge.

El públic s'ha mostrat clarament impressionat en finalitzar l'obra.

Públic

Extraordinàri el dramatisme i la força. / Maravellós. / És una obra amb un text dur però m'ha agradat molt la posada en escena. / Fantàstic el treball dels actors.


'Mort d'un viatjat' es va estrenar a Girona a finals de gener i més tard es va instal·lar al Teatre Lliure de Barcelona. Fins l'abril el muntatge es podrà veure per diferents teatres catalans. Al juny l'obra viatjarà cap al Teatre Espanyol de Madrid en la seva versió en castellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.