Èxit de participació en la internacional Nit de Dansa Contemporània al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Casal de Joves Torreblanca

Casal de Joves Torreblanca

Aforament complet en la 2a Nit de Dansa Contemporània celebrada anualment al Casal de Joves TorreBlanca. L'espectacle internacional ha contrastat les arrels cubanes i catalanes de la mà de la companyia de Pepe Hevia i del cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat. El toc més actual l'han ofert les escoles de dansa de Brussel·les i Vàrium de Barcelona. La lectura de poemes de Maria Mercè Marçal, a càrrec de Carolina Hernández, ha estat el fil conductor entre les quatre companyies.

El coordinador d'activitats del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, ha valorat les diferents actuacions emmarcades en aquesta 2a edició de la Nit de Dansa Contemporània.

Joan Carles Busquets

Ha estat una nit molt especial. Pepe Hevia ha presentat una peça exclusiva per aquesta nit, el cos de dansa ha fet un paper fantàstic, i les dues escoles han donat el toc més modern.



Un dels moments més emotius ha estat quan el ballarí Víctor Pérez, que fa sis mesos que estudia dansa a Brussel·les, ha ballat també amb els seus ex companys del cos de dansa. Pérez explica la seva experiència.

Víctor Pérez

Ha estat molt emotiu perquè he vingut des de Brussel·les per ensenyar el que estic fent ara i a col·laborar amb el cos de dansa que és on he après gairebé tot el que he fet.



El públic s'ha mostrat sorprès de l'alt nivell tècnic dels ballarins. Més de 150 persones han assistit al Casal de Joves TorreBlanca aquest dissabte a la nit.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.