Un total de 98 originals s'han presentat a la segona edició del Premi Poesia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un total de 98 originals s'han presentat a la segona edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater. Des de l'Ajuntament es considera que la bona acollida de la segona edició demostra que el premi s'està consolidant entre els poetes catalans.

El premi vol convertir-se en una plataforma per potenciar la creació poètica en llengua catalana. Segons la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, el jurat va considerar un èxit que la primera edició s'hi presentessin 88 originals, i l'augment de concursants fa pensar que el premi s'està consolidant:

Àngels Ponsa

El premi s'està arrelant i això és un motiu d'alegria


Aquest és el guardó més ben dotat en poesia catalana, amb un premi de 7.200 euros. A més, Edicions 62 publica l'obra guanyadora, i per això els autors catalans han acollit molt bé aquest certamen, segons explica Àngels Ponsa:

Àngels Ponsa

És molt important la dotació econòmica, però també és important haver pogut unificar els esforços


El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 27 d'abril, coincidint amb l'aniversari de la mort de Gabriel Ferrater. El guanyador de la primera edició va ser Marc Romera, amb 'La pau del cranc'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.