Un cicle de conferències sobre la situació de la dona al món, a l'abril a l'ANC


  • Comparteix:

Logotip de la Unesco

Logotip de la Unesco

La situació de la dona al món és el tema del nou cicle de conferències d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. Tres especialistes analitzaran la relació de la dona amb la literatura, la religió i els drets civils a unes xerrades que tindran lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a partir del mes vinent.

Tres dones seran les encarregades d'oferir les conferències. El primer dijous d'abril, l'escriptora i autora de 'Donasses', Marta Pessarrodona, analitzarà la relació entre la dona i la literatura en un acte vinculat al centenari del naixement de Mercè Rodoreda. Quinze dies més tard, l'especialista en islam i autora 'Dones a l'islam: autodeterminació', Yaratullah Monturiol, parlarà de les dones i la religió. Finalment, el darrer dijous del mes vinent, la doctora en Filosofia Begoña Roman tractarà els drets civils femenins.

El president d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, ha explicat per què han triat aquesta temàtica.

Rafael Recolons

La temàtica d'aquest mes és la situació de la dona perquè precisament el 8 de març ha estat el Dia Internacional de la Dona.





Les sessions començaran a dos quarts de vuit del vespre i seran obertes al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.