La comunicació en els elements quotidians de Tomasa Martín, a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

Tomasa Martín a la seva exposició a la Sala Rusiñol

Tomasa Martín a la seva exposició a la Sala Rusiñol

L'artista Tomasa Martín exposa per primera vegada els seus quadres a Sant Cugat fins el 22 d'abril. La mostra, inaugurada aquest divendres a la Sala Rusiñol, consta d'olis que ensenyen elements de l'entorn quotidià com llibres o pianos, vinculats a la comunicació.

En aquesta exposició, sota el nom de 'Comunicació', Tomasa Martín vol mostrar la relació de diferents peces del dia a dia amb el món comunicatiu. Ho ha explicat l'artista a Cugat.cat.

Tomasa Martín

En aquest cas, l'exposició gira al voltant de de la comunicació. D'aquesta manera, el piano significa la comunicació a través de la música o el cargol de mar també et proporciona una gran quantitat d'informació.


Entre els darrers premis que l'artista ha rebut, hi destaca el Primer Premi de la 15a edició del Premi de Pintura Juan Ramón Masoliver 2008, celebrat a Montcada i Reixac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.