Sant Cugat recorda la figura de Joan Amades al Claustre del Monestir


  • Comparteix:

Faristols de l'exposició

Faristols de l'exposició

L'Associació Cultural Joan Amades i Geganters de Sant Cugat han commemorat aquest divendres el 50è aniversari de la mort del folklorista barceloní amb l'estrena d'una mostra. L'objectiu de l'exposició 'Joan Amades, la memòria del poble' és recordar la seva relació amb el món cultural català. La mostra, que es podrà veure fins el 17 d'aquest mes al Claustre del Monestir, consta d'un conjunt d'il·lustracions i fotografies conjuntament amb un text biogràfic.

L'Associació Cultural Joan Amades ha estructurat la mostra en set faristols amb motius de la vida, obra i trascendència cultural de la figura del folclorista català.

El responsable de comunicació de l'any Amades, Amadeu Carbó, ha explicat el motiu del pas de la iniciativa per Sant Cugat.

Amadeu Carbó

És una exposició que, com en Joan Amades, té un esperit viatger.


Carbó ha explicat també la importància d'Amades per la conservació de les tradicions més arrelades a la cultura catalana.

Amadeu Carbó

Sense Joan Amades segurament tindríem festes i cultura popular però molt diferent de la que coneixem ara.


L'exposició 'Joan Amades, la memòria del poble' farà un recorregut per diverses ciutats de la geografia catalana com Berga, Badalona, el Papiol i Barcelona.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.