El cicle de jam sessions tanca el primer bloc de programació amb el Trio Intercultural


  • Comparteix:

Jeppe Rasmussen és un dels components del Trio Intercultural

Jeppe Rasmussen és un dels components del Trio Intercultural

El Cicle de Jam Sessions, organitzat per les Joventuts Musicals, ha tancat aquest divendres el seu primer bloc de programació amb l'actuació del Trio Intercultural. Els components del conjunt musical, Jeppe Rasmussen, Nicolás Sánchez i Guelmy Vázquez, han compartit escenari per primer cop en una jam session on han assistit una seixantena de persones. El segon bloc del Cicle de Jam Sessions començarà el proper 8 de maig a la Casa de Cultura amb l'actuació del trio de Vicenç Solsona.

L'últim espectacle del primer bloc de programació del cicle ha comptat amb el concert del Trio Intercultural i la posterior jam session, destinada a que el públic pugi a l'escenari per tocar amb els músics.

Segons l'organització, el Cicle de Jam Sessions, que va començar el desembre passat, ha obtingut una molt bona resposta del públic. El president de les Joventuts Musicals, Martí Marin, ho ha explicat a Cugat.cat.

Martí Marin

El públic d'aquest cicle de jazz ha estat molt content. Ha estat una iniciativa motl exitosa. El comentari del públic és que és molt interessant, el nivell és molt bo i és una gran iniciativa.


El segon període del cicle té programades tres jams durant el mes de maig. Marin ha explicat que és necessària una remodelació de l'espai de la Casa de Cultura, però no descarta que es programi un nou Cicle de Jam Sessions després de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.