'El vestit nou de l'emperador' arriba al Teatre-Auditori i reinventa el conte centenari


  • Comparteix:

El musical del tradicional conte 'El vestit nou de l'emperador' reinventa la clàssica figura de la narradora per convertir-la en protagonista. Els músics i els intèrprets han compartit escenari al Teatre-Auditori per apropar el públic infantil un conte centenari que barreja diferents estils de música.

El conte del famós l'escriptor danès Hans Christian Andersen s'ha transformat en gènere musical a una proposta de la directora Anna Llopart. El muntatge rescata la figura de la narradora i la converteix en una de les protagonistes del conte. L'obra ha combinat estils de música tan dispars com ara el jazz, l'òpera, el gospel o fins i tot, el rap. Amb aquesta barreja d'estils s'ha pretès modernitzar un conte escrit fa més de 100 anys. Una altra de les particularitats que ha presentat aquest espectacle infantil ha estat la simbiosi a l'escenari dels músics i els intèrprets on els primers han estat caracteritzats per l'ocasió.

La seva directora, Anna Llopart, explica una de les peculiaritats de l'espectacle.

Anna Llopart

La narradora és un personatge que està al servei de la història. Nosaltres hem apostat per donar-li a la narradora una vida més enllà de la història. Aquesta és la particularitat de l'obra


L'obra, que ha omplert gairebé totes les butaques del Teatre-Auditori, viatjarà ara a localitats com Tordera, Blanes, Manresa o Badalona amb la intenció de tornar l'any vinent al lloc on es va estrenar, el Teatre Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.