La 6a edició del Curs Internacional arriba del 6 a l'11 de juliol


  • Comparteix:

Les lliçons es faran a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Les lliçons es faran a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Camerata Sant Cugat organitza un any més el Curs Internacional de Cant. La 6a edició del curs tindrà lloc entre el 6 i 11 de juliol, dia en què se celebrarà el concert final i es premiarà el millor alumne.

El curs, dirigit a alumnes de cant i professionals de la veu, compta amb dos nivells, un de formació i un altre de perfeccionament. Enguany, la convocatòria girarà al voltant d'aspectes com la tècnica vocal, interpretativa, la respiració, l'afinació dinàmica i la tècnica Alexander, entre d'altres. A més, hi haurà conferències d'experts que donaran suport a les explicacions dels professors.

El director del curs, Xavier Baulies, s'ha felicitat de la consolidació d'aquesta cita estiuenca i n'ha elogiat el format que combina cantants professionals i estudiants.

Xavier Baulies

És un curs que combina els professionals amb els estudiants i això produeix un ambient molt productiu i molt estimulant.



L'edició d'enguany tindrà com a figures destacades la mezzosoprano Francesca Roig i el pianista titular del Liceu, Mark Hastings.

El període de matriculació es tancarà el 21 de juny. La convocatòria accepta un màxim de 30 alumnes actius, tot i que també està obert a oients.

El Curs Internacional de Cant està organitzat per Camerata Sant Cugat i compta amb el suport de l'Ajuntament, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, la Fundació Clarós i la Fundació Jaume Aragall.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.