El Museu i les galeries d'art de Sant Cugat obren les seves portes la 'Nit dels museus'


  • Comparteix:

Els espais artístics obriran de franc les seves portes

Els espais artístics obriran de franc les seves portes

La tercera edició de la 'Nit dels museus i galeries d'art' arriba a Sant Cugat a mitjan de maig. El Museu i la majoria de galeries de la ciutat obriran de franc les seves portes amb l'objectiu d'acollir un públic diferent al que hi assisteix habitualment. Actuacions de música en directe, visites guiades, presentacions de llibres i lectures públiques acompanyaran els assistents durant tota la vetllada.

El secretari de l'Associació Art Catalunya, el santcugatenc Josep Canals, ha explicat que any rere any la participació ha anat creixent a Sant Cugat.

Tot i això, Canals considera perjudicial que a Sant Cugat se celebrin dues nits literàries. Tot i que el galerista participa a la 'Nit de l'art' i a la 'Nit dels museus i galeries d'art', considera que una iniciativa d'aquest estil seria més atractiva si només es produís una vegada a l'any. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Canals

A Sant Cugat els resultats són variables. Enguany encara no sabem si hi haurà dues nits d'art com l'any passat. Si és així, jo crec que caldria repensar-s'ho.



Uns 40 museus i més de 100 galeries participaran en aquesta iniciativa arreu de Catalunya. Els espais d'art permetran l'entrada gratuïta des de les cinc de la tarda fins la una de la matinada.

La idea d'obrir una nit els museus i les galeries d'art va néixer a França l'any 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.