El Cicle de Cinema d'Autor es vesteix de primavera amb comèdies d'arreu del món


  • Comparteix:

Protagonistes de 'Dieta mediterránea'

Protagonistes de 'Dieta mediterránea'

Les comèdies són protagonistes de la 5a temporada del Cicle de Cinema d'Autor, que donarà el tret de sortida la setmana que ve i s'allargarà fins a finals de juny. Entre els títols que es projectaran hi ha el film 'Dieta mediterránea' del director català Joaquim Oristrell. Prop de 3.600 persones han passat per l'última temporada del cicle, fet que suposa una mitjana d'ocupació del 70% en les projeccions.

La primavera i l'estiu han inspirat el gènere escollit per la 5a temporada del Cicle de Cinema d'Autor, que es vesteix de comèdia i tragicomèdia. El crític i historiador de cinema santcugatenc Àngel Comas s'ha encarregat un any més d'escollir les projeccions. L'escoltem en declaracions a Cugat.cat.

Àngel Comas

Hem intentat adequar-nos a l'època de l'any en què ens trobem. Hem posat comèdies però no són intranscendents.



Entre les 11 pel·lícules hi ha l'alemanya 'La ola' de Dennis Gansel, la iraquiana 'Media luna' de Bahman Ghobadi i dos films anglesos, 'Una família con clase' i 'Un gran dia para ellas'. L'única producció espanyola arriba de la mà del català Joaquim Oristrell que explica la història d'una gran cuinera a 'Dieta Mediterránea'. Ho explica el mateix Àngel Comas.

Àngel Comas

Tracta d'una dona que es converteix en una de les millors cuineres del món. Va de cuina, de feminisme i al mateix temps fa riure.


Totes les pel·lícules de la nova temporada es projectaran com sempre en dues sessions a dos quarts de vuit del vespre i a les 10 de la nit a un preu de tres euros i en versió original als cinemes Cinesa.

La primera projecció arriba dijous que ve amb la francesa 'Cuscús'. La segona sessió en aquets cas tindrà lloc a un quart d'onze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.