Obert el concurs de cartells per a la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major 2008

Cartell de la Festa Major 2008

Ja es poden presentar els treballs pel 22è concurs de Cartells de la Festa Major de la Floresta, que arribarà al districte entre el 18 i el 26 de juliol. Els originals es poden lliurar al Centre Cívic fins la primera setmana de juny i el guanyador s'endurà 250 euros. La festa grossa mantindrà l'aposta pels grups musicals florestants i per la cursa popular.

Els participants al concurs han de ser veïns del municipi i la temàtica i la tècnica són lliures. El format ha de ser de 60 per 42 centímetres vertical on s'ha de veure clarament 'Festa Major de la Floresta, dies 18, 19 i 24, 25 i 26 de juliol del 2009'. Els originals s'hauran de lliurar signats amb un pseudònim al darrere i un sobre tancat amb el nom, adreça i telèfon de l'autor.

Xavier Sans, membre de la comissió de festes de la Floresta, explica que volen incentivar la participació dels ciutadans.

Xavier Sans

És una manera de demanar la participació dels veïns. Volem que la gent expressi com veu la Festa Major.


Sans ha avançat que la celebració comptarà un cop més amb actuacions de grups locals i amb la tradicional cursa popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.