La Lira i la Coral la Unió recorren de nou els carrers de la ciutat amb la cantada de Caramelles


  • Comparteix:

Les caramelles de La Lira a la plaça d'Octavià

Les caramelles de La Lira a la plaça d'Octavià

Les corals La Lira i de la Unió tornen a sortir al carrer per festejar Dilluns de Pasqua amb les tradicionals Caramelles. De nou, les dues formacions recorreran des de les deu del matí els carrers de la ciutat amb un repertori d'havaneres, valsos i sardanes.

La Coral La Lira centrarà part del seu recorregut al carrer Santa Maria, els Quatre Cantons, Santiago Rusiñol, l'estació i la plaça d'Octavià, on acabaran davant el monument a La Lira.

El president en funcions de la Coral La Lira, Josep Garrell, ha explicat que les Caramelles d'enguany tindran un record especial pel desaparegut Francesc Ribas.

Josep Garrell

Serà especial i sentit. Encara estem tocats. Farem els nostres cants amb més il·lusió.


Tal com ja va fer la Coral la Unió diumenge, la Coral La Lira inclourà en el seu recorregut una aturada a Cugat.cat. Després, la Lira recorrerà els carrers de la ciutat fins les set del vespre.

De la seva banda, la Coral la Unió començarà al carrer de Sant Tomàs, la llar d'avis del carrer Santa Rosa, Santiago Rusiñol, la plaça Doctor Galtès i acabarà a les dues del migdia a l'estació i el golf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.