La quarta edició del 'Sant Cugat Balla' omplirà la ciutat de dansa durant gairebé una setmana


  • Comparteix:

Foto de família de la presentació de la iniciativa

Foto de família de la presentació de la iniciativa

La celebració del Dia Internacional de la Dansa durà un any més a la ciutat un ampli programa d'espectacles. Del 24 al 29 d'abril, Sant Cugat s'omplirà de dansa amb la representació d''Odonata', de la companyia de Pepe Hevia, les coreografies 'Don Juan' i 'Carmen', a càrrec de Ballet Biarritz, una mostra de les escoles de dansa santcugatenques i la projecció de la pel·lícula 'Carmen' de Carlos Saura, entre altres actes.

Per quart any consecutiu, les escoles de dansa s'uneixen per celebrar conjuntament el seu Dia Internacional, i ho fan no només el dia 29, sinó ampliant-ho a gairebé tota una setmana.

Escoltem el director del Teatre-Auditori i un dels organitzadors de 'Sant Cugat Balla', Pep Tugues.

Pep Tugues

El Dia Internacional de la Dansa a Sant Cugat és especial perquè aplega totes les escoles de dansa.




El primer acte serà el divendres 24 a les set de la tarda, amb la projecció de 'Carmen' a l'aula magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. El mateix dia, el Teatre la Unió acollirà l'últim espectacle de Pepe Hevia Danza, 'Odonata', a partir de les deu de la nit.

L'endemà, la dansa omplirà tot el dia. Al migdia hi haurà l'assaig obert de les obres 'Don Juan' i 'Carmen' que a les deu de la nit Ballet Biarritz representarà al Teatre-Auditori. A la tarda, un dels plats forts serà la mostra de dansa que protagonitzaran vuit escoles de dansa de la ciutat. Es tracta d'Andança-Esbart Sant Cugat, Arabesc, Centre de Dansa Laura Esteve, Color Dansa, Dansa Block, Escola Sant Cugat, Grup Mediterrània i Viviana Hounie Estudi de Dansa.

Per últim, dimarts 28 hi haurà una classe oberta de dansa a càrrec de David Campos al Centre de Dansa Laura Esteve, i l'endemà una xerrada sobre Hip Hop a càrrec de Pol i Lluc Fruitós al Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.